Työfysioterapeutti


Lääkärikeskus Lahti
15.3.2021
kokoaikainen
Sibeliuksenkatu 6 C, 15110 Lahti

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme työfysioterapeuttia Lahden Mehiläiseen.

Vastuullasi on varmistaa asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti suunniteltujen työfysioterapiapalvelujen toteutuminen. Tehtävääsi kuuluvat yksilöasiakkaiden ohjaus- ja neuvonta sekä asiakastarpeiden mukaisesti työterveysyhteistyönä suunnitellun yritysyhteistyön toteuttaminen. Toimit osana työterveyden moniammatillista tiimiä. Käytössämme on alan voimakkaimmin kehittyvät digitaaliset palvelut.


Etsimme henkilöä, jolla on jo muutama vuosi työkokemusta fysioterapeuttina toimimisesta sekä kiinnostus työskennellä työterveyshuollossa. Työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus ja suoravastaanoton lisäkoulutus ovat eduksi. Sinulla on kyky toimia oma-aloitteisesti ja joustavasti tiimin jäsenenä sekä halu kehittyä ja olla kehittämässä työterveyspalveluja. Työtehtävistä suoriutumisessa edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta työssäsi. Et pelkää uusia haasteita ja olet muutosmyönteinen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Toimimme hiljattain uudistetuissa toimitiloissa Lahden keskustassa. Lahden Työelämäpalveluissa sinua odottavat innostuneet kollegat, moniammatillinen ja kannustava työyhteisö.
Tarjoamme sinulle suuren konsernin vahvan tuen, edistykselliset työkalut sekä hyvän perehdytyksen.


Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Anne Argillander

puh. 040 8240871

anne.argillander@mehilainen.fi