Tiimivastaava, sijaisuus


Provesta Kielo
4.10.2021
kokoaikainen
Vernerintie 8 A 3, 02430 Masala

Hoiva Mehiläinen pitää sisällään yli 200 toimintayksikköä ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaisille. Provesta on Hoiva Mehiläisen palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavalliseen asuinympäristöön.

Haemme tiimivastaavaa kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle Provesta Kieloon päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumisen palveluihin.

Tiimivastaava vastaa toimintayksikön asiakastyön toteuttamisesta ja kuntoutuksen suunnittelusta. Lisäksi tiimivastaava toimii yksikön esihenkilön sijaisena tarvittaessa. Hän osallistuu yksikön arjen asiakastyön toteuttamiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen. Työ yksikössä on kaksivuorotyötä ja tiimivastaavan työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen maanantaista perjantaihin (aamu- tai iltavuoroja).

Olet koulutukseltasi sosionomi tai sairaanhoitaja (AMK). Toivomme, että sinulla on kokemusta työskentelystä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien kanssa. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Lisäksi toivomme, että olet joustava ja innokas työntekijä, joka sopii hyvin kehittyvään, laadukkaaseen ja energiseen organisaatioomme. Ajokortti katsotaan eduksi.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko?

Lähetä hakemuksesi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa: Rosita Thil, vastaava ohjaaja, p. 044 761 6379 arkisin klo 08:0016:00.