Tiimivastaava / sairaanhoitaja


Mainiokoti Jusolanlampi
29.4.2021
kokoaikainen
Helsingiuksentie 1, 08700 Lohja

Haemme ikääntyneiden hoivatyöstä kiinnostunutta Sairaanhoitajaa tiimivastaavaksi Mainiokoti Jusolanlampeen vakituiseen työsuhteeseen.

Sairaanhoitaja, haluatko mahdollisuuden edetä urallasi ja tulla ikääntyneiden hoidon huippuammattilaiseksi? Olisiko Mainiokoti Jusolanlammen tiimivastaavasairaanhoitajan tehtävä sinulle seuraava askel urallasi? Meillä Mainiokodeilla sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi. Kannustamme sinua kouluttautumaan johtamisessa ja mahdollistamme tämän. Tavoitteenamme on kasvattaa tiimivastaavistamme tulevia yksikönjohtajia.

Tiimivastaavan tehtävässä toimit vastaten talon hoidollisesta laadusta ja sen kehittämisestä. Toimit yksikön johtajan työparina ja sijaistat häntä hänen poissaolojensa aikana. Tehtäviisi kuuluu noin puolet hoidollista ja puolet hallinnollista työtä. Vastaat asukkaiden terveyden- ja sairaanhoidosta, sekä työntekijöiden osaamisesta ja sen kehittämisestä. Toimit yhteystyössä asukkaiden hoidosta vastaavan lääkärin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Yhdessä yksikön johtajan kanssa luotsaatte Mainiokoti Jusolanlampea laadun huipulla.

Toimimme aktiivisessa yhteistyössä asukkaan läheisten ja muiden toimijoiden kanssa. Haluamme varmistaa, että Mainiokotien viisi laatulupausta toteutuvat yksilöllisesti asukkaidemme arjessa.

Laatulupauksemme ovat:

1) Oma viihtyisä koti

2) Yksilöllinen hoiva, ohjaus ja tuki

3) Yhteisöllisyys ja osallisuus

4) Turvallisuus ja

5) Maukas ja terveellinen ravinto

Meillä on hyvät puitteet työn tekemiseen. Syksyllä 2017 avatussa kodissamme on yhteensä 54 asukaspaikkaa. Kodissamme on avarat ja kodikkaan yhteiset tilat niin sisällä kuin ulkonakin. Asukas saa sisustaa huoneensa kodikseen. Kodikkuutta tuo myös omassa valmistuskeittiössämme tehty kotiruoka, unohtamatta makeita ja suolaisia herkkuja. Työpaikkamme on savuton.

Edellytyksenä tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja sujuva suomen kielen taito. Kokemus ikääntyneiden hoidosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Tärkein ominaisuus, jota toivomme uudelta työkaveriltamme on positiivinen asenne ikääntyneiden hoitotyöhön, ja halu toiminnan ja laadun kehittämiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Meillä saat hyvän perehdytyksen työhösi, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä työyhteisön, jossa tuetaan mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja myönteiseen urakehitykseen. Arvostamme sekä asukkaiden että henkilöstön hyvinvointia ja työyhteisössämme tehdään työtä suurella sydämellä.

Tarjoamme sinulle työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurisaldon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti ammatilliseen lisäkoulutukseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Laita hakemusta tulemaan, jos koet, että olisit juuri oikea henkilö tähän tehtävään.

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Lisää toiminnastamme voit lukea verkkosivultamme

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-jusolanlampi

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.6.2021 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikön johtaja Johanna Kopo

0401531579 (pääsääntöisesti arkisin klo 9-15)

johanna.kopo@mainiokodit.fi