Tiimivastaava sairaanhoitaja


Ykköskoti Salmenkallio
15.3.2021
kokoaikainen
Salmenkatu 6, 23500 Uusikaupunki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme tiimivastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Ykköskoti Salmenkallioon.


Meillä Ykköskoti Salmenkalliossa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Työyhteisössämme on hyvä toimia. Tiimimme on iloinen ja mukava. Otamme sinut ilomielin joukkoomme!

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja. Toimit hoitotyön ja lääkehoidon ammatillisena asiantuntijana ja tässä roolissa vastaat myös yksikön hoivatyön jatkuvasta kehittämisestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yksikön johtajan kanssa ja toimit tarvittaessa hänen sijaisenaan. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Esimieskoulutus ja -kokemus sekä mielenterveysalan työkokemus katsotaan eduksi. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kyky priorisoida asioita. Toivomme, että olet vastuullinen tiimityöntekijä ja sinulla on halu kehittyä hoitotyön ammattilaisena.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja hae tehtävää 9.3.2021 mennessä. Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Eeva Aunio

0406732688

eeva.aunio@mehilainen.fi