Tiimivastaava


Provesta Lumme
12.1.2022
kokoaikainen
Turku, Kalastajankatu

Provestan toimintayksiköt ovat osa Ykköskotien sosiaalipalveluita. Provesta on Ykköskotien palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön. Palvelumme on laadukasta ja asiakaslähtöistä toimintaa, joka mahdollistaa asiakkaan kotona asumisen ja arjesta selviytymisen ammattilaisen tuen turvin. Pidämme huolta siitä, että asiakas saa yksilöllisten tarpeidensa mukaista, kokonaisvaltaista, turvallista ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa tukea ja huolenpitoa viikon jokaisena päivänä.

Haemme tiimivastaavaa Provesta Lumpeeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Provesta Lumme on asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa palveluasumista ja tukiasumista täysi-ikäisille kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Tiimivastaava vastaa toimintayksikön asiakastyön toteuttamisesta, kehittämisestä ja kuntoutuksen suunnittelusta yhdessä yksikön työyhteisön kanssa. Arjen asiakastyö on asukkaan kokonaisvaltaista arjen ohjausta ja elämän tukemista asiakkaan omassa kodissa, yksikön yhteisissä tiloissa ja asioinneissa yksikön ulkopuolella. Lisäksi työ sisältää lääkehoidon toteuttamista. Tiiminvastaava työskentelee pääasiassa arkisin aamu- ja iltavuorossa. Lisäksi tiimivastaava toimii yksikön esihenkilön sijaisena tarvittaessa.

Olet koulutukseltasi sosionomi tai sairaanhoitaja (AMK). Lisäksi sinulla on kokemusta asumispalveluista ja kuntoutuksen toteuttamisesta. Plussaa on, jos sinulla on lääkehoidon koulutus, ensiapukoulutus suoritettuna sekä omaat hygieniapassin ja ajokortin.

Tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva, huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja asiakkaiden ja työyhteisön hyvän kohtaamisen omaava kuntoutuksen ammattilainen. Toivomme myös, että olet joustava ja innokas työntekijä, joka sopii hyvin laadukkaaseen, kehittyvään ja energiseen organisaatioomme.


Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asiakkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asiakkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, yksilölliset kuntoutussuunnitelmat ja viikko-ohjelmat, asiakaskokoukset, mahdollisuus yhteisiin ruokailuhetkiin sekä omaohjaajatyöskentely ovat toimintamme peruspilareita.


Provesta Lumpeessa työn tekeminen on hauskaa ja työssä saa käyttää hyödyksi omaa osaamista sekä kiinnostuksen kohteita. Työntekijänä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 13.2.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sari Suominen

Vastaava ohjaaja

p. 050 476 5641

sari.suominen@mehilainen.fi