Tiimiesihenkilö


Lääkärikeskus Helsinki Forum
12.1.2022
kokoaikainen
Helsinki, Mannerheimintie 20

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

​​​​​Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme TIIMIESIHENKILÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Hammas Mehiläinen Forumiin Helsingin ydinkeskustaan.

Elämä tehtävänä - Sairaanhoitaja - YouTube

Työssä toimit ammattitaitoisen tiimin esihenkilönä ja tiimin jäsenenä. Työtehtävät muodostuvat monipuolisesti lähiesihenkilötehtävistä sekä asiakaspalvelutyöstä. Työssä viihtyy tiimityöskentelytaitoinen työntekijä, joka kykenee reagoimaan nopeasti yllättäviin tilanteisiin pitäen samalla positiivisen, iloisen ja ammattitaitoisen otteen.

Eduksesi katsotaan terveydenhuoltoalan tutkinto sekä kokemus vastaavista työ- sekä esihenkilötehtävistä, mutta näitä tärkeämpää on oikeanlainen asiakaspalveluhenkinen asenne ja taito organisoida välillä hektistäkin työtä. Tullessasi meille töihin, saat kattavan perehdytyksen sekä pääset osaksi iloista tiimiämme! Työ on kaksivuorotyötä.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta/ kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: mahdollisimman pian

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Iina Elfvengren +358407386500

iina.elfvengren@mehilainen.fi