Tiimiesihenkilö


Lääkärikeskus Raahe
21.6.2021
kokoaikainen
Satamakangas 1, 92100 Raahe

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme tiimimme esihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Raahen Mehiläiseen.

Mehiläinen Raahe tuottaa Työelämä- ja lääkärikeskuspalveluita alueen asiakkaillemme. Yksikössämme työskentelee iloinen moniammatillinen tiimi, johon kuuluu hyvä joukko eri ammattiryhmien edustajia. Asiakasmäärämme on kasvussa ja sen myötä laajennamme sekä monipuolistamme palvelutarjontaamme. Haemme Raahen vakiintuneeseen tiimimme uutta vastuuhenkilöä nykyisen esihenkilön siirtyessä muihin tehtäviin. Meillä jokaista tiimiläistä arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Työssä toimit ammattitaitoisen tiimin esihenkilönä ja tiimin jäsenenä. Työtehtävät muodostuvat monipuolisesti lähiesihenkilötehtävistä ja asiakaspalvelutyöstä. Työssä viihtyy tiimityöskentelytaitoinen työntekijä, joka kykenee reagoimaan nopeasti yllättäviin tilanteisiin pitäen samalla positiivisen, iloisen ja ammattitaitoisen otteen.

Tehtävä edellyttää terveydenhoitajan tutkintoa ja eduksi katsotaan työterveyshoitajan pätevyys sekä kokemus vastaavista työ- ja esihenkilötehtävistä, mutta näitä tärkeämpää on oikeanlainen asiakaspalveluhenkinen asenne ja taito organisoida välillä hektistäkin työtä. Tullessasi meille töihin, saat kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi iloista tiimiämme! Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 21.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Marja-Terttu Mosorin-Palo

040 751 5573

Yksikönjohtaja Minna Mäki

040 517 6404