Suuhygienisti


Länsi-Pohjan keskussairaala
2.8.2021
kokoaikainen
Kauppakatu 25, 94100 Kemi

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme suuhygienistiä määräaikaiseen työsuhteeseen Mehiläinen Länsi-Pohja Oy sairaalan suupoliklinikalle.

Meillä Mehiläisessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Meillä on pieni, avoin ja ideoiva työyhteisö, jossa on mahdollisuus vaikuttaa.

Suuhygienisti on erikoistuvan hammaslääkärin työparina. Itsenäisiin työtehtäviin kuuluu mm. paron ylläpitohoidot, omahoidon ohjaukset sekä osastotunnit.

Olet nimikesuojattu suuhygienisti ja haluat tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille asiakkaillemme. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: 2.8.2021

Palkkaus: 2403,52€ tehtäväkohtainen palkka

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.5.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Osastonhoitaja Marita Kumpulainen

0505927340

marita.kumpulainen@mehilainen.fi