Suuhygienisti


Hammas Mehiläinen
Suun terveydenhuollon palvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
Sepänkatu 3, 3krs., 23500 Uusikaupunki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme SUUHYGIENISTIÄ tuntityöhön/ammatinharjoittajaksi Uudenkaupungin vastaanotollemme.

Olet koulutukseltasi laillistettu suuhygienisti ja haluat tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille asiakkaillemme. Modernit toimitilamme mahdollistavat työn sujuvuuden. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistän vuoden 2020 loppuun mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

https://www.mehilainen.fi/toimipisteet/hammas-mehilainen-uusikaupunki


Lisätiedot

Peter Hägg peter.hagg@mehilainen.fi p.050 3767943

Yksikön tiedot

Hammas Mehiläinen on moderni ja lämminhenkinen yksityishammaslääkäripalveluita tarjoava hammaslääkäriketju. Yksilöllisen perushammashoidon lisäksi tarjoamme kattavat erikoishammaslääkäripalvelut. Hammas Mehiläinen on osa Mehiläinen konsernia, ketjuumme kuuluu tällä hetkellä yli 30 toimipistettä eri puolilla Suomea.