Sosionomi, Ykköskoti Henrik


Ykköskoti Henrik
22.11.2021
kokoaikainen
Helsinki, Konalantie

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Ajatteletko, että työntekemisen pitää saada olla myös hauskaa? Oletko oma-aloitteinen tiimipelaaja? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme sosionomia vakituiseen työsuhteeseen Ykköskoti Henrikiin

Sosionomina Ykköskoti Henrikissä toimit osana moniammatillista työryhmää vastaten yksikön sosiaalisen kuntoutuksen suunnittelusta sekä sosiaaliohjauksen asiantuntijuudesta yhdessä yksikön muiden sosionomien kanssa. Toimit myös luotettavana omaohjaajana ja merkittävänä yhteistyötahona asukkaiden verkostoihin. Keskeinen osa työnkuvaasi on asukasohjauksen kokonaisvaltainen toteutus. Lisäksi olet panoksellasi kehittämässä yksikön palvelun laatua sekä työryhmän toimintaa ja hyvinvointia.

Moniammatillinen työryhmämme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten meillä viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva, huumorintajuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Toivomme, että olet joustava ja sinulla on halu kehittyä ja olla mukana kehittämässä Ykköskoti Henrikin toimintaa, palveluja ja työryhmää kohti huippua.

Toivomme Sinulta

- sosionomin pätevyyttä

- joustavuutta ja kykyä itsenäisiin ratkaisuihin

- uteliaisuutta ja halua kehittyä ammatissasi

- positiivisuutta ja rohkeutta avoimuuteen

- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme Sinulle

- viihtyisän työympäristön

- mielenkiintoisen, vastuullisen ja vaihtelevan työn

- välittävän ja innostavan työyhteisön

- nuorekkaan ja kuntoutumisessaan eteenpäin pyrkivän asukaskunnan

- säännölliset työnohjaukset

- mahdollisuuden osallistua täydennyskoulutuksiin

- mahdollisuuden osallistua yksikön toiminnan kehittämiseen

- liikunta- ja kulttuurisaldon

- kattavan työterveyshuollon

- kannustavan, kuuntelevan, palvelevan ja välittävän esihenkilön

Hae meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää; niin meillä kaikilla on. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Arvostamme kokemusta mielenterveys-, vammais- tai päihdetyöstä, minkä lisäksi myös lastensuojelutyön kokemus on plussaa.

Työsi toteutuu pääosin kaksivuorotyönä, myös yövuorojen teko on mahdollista. Toteutamme autonomista työvuorosuunnittelua.

Uskomme, että jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen. Tehtävänämme on tukea asukkaan yksilöllistä, mielekästä ja oman näköistä hyvää elämää, henkilökohtaista toipumista ja kuntoutumista. Toiminnallinen arki, yhdessä tekeminen, osallisuus ja yksilölliset kohtaamiset ovatkin toimintamme peruspilareita.

Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme. Asukkaat ja heidän läheisensä ovat mukana suunnittelemassa kodin toimintaa. Jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä asunto, jonka he voivat sisustaa oman näköisekseen ja josta he huolehtivat mahdollisimman itsenäisesti ohjaajien tuella. Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta. Yksikön oman kokin johdolla varmistamme myös asukkaiden terveellisen ja maukkaan ravinnon saannin.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ole rohkeasti yhteydessä! Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 17.12.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja teemme päätöksen palkkauksesta sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Harri Mänttäri, yksikönjohtaja

Puh. 040 484 5186 (arkisin klo 8-16)

harri.manttari@mehilainen.fi

Lisätietoja voit kysyä myös tiimivastaava Maria Kalliolta (maria.kallio@mehilainen.fi).