Sosionomi tai toimintaterapeutti, Ykköskoti Tähtirinne


Ykköskoti Tähtirinne
8.11.2021
kokoaikainen
Vantaa, Louhelantie (Tähtirinne)

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme sosionomia tai toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Ykköskoti Tähtirinteeseen.

Tähtirinne tarjoaa tehostettua asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Meillä asuu 13 nuorta asukasta, joiden ohjaustarve on yksilöllistä. Meidän tehtävämme on auttaa nuoria itsenäistymisen polulla ja siirtymään vähempään tuettuun asumiseen tai omaan kotiin. Kuntoutus tapahtuu yksikön raamien sisällä yksilöllisesti.

Pyrimme tarjoamaan arjen vastapainoksi asukkaille paljon virikkeitä ja tapahtumia. Yhdessä asukkaiden kanssa järjestetään erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja esim. mökkireissu.

Mitä odotamme sinulta? Olet koulutukseltasi sosionomi tai toimintaterapeutti ja sinulla on kiinnostusta toimia yksikkömme sosiaalisesta kuntoutuksesta vastaavana. Suunnittelet mielelläsi asukkaille vaihtelua viikko-ohjelmaan, erilaista ryhmätoimintaa ja retkiä. Katsomme eduksi kokemuksen mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä, yhteisökuntoutuksesta ja toipumisorientaatiosta. Näiden puute ei ole kuitenkaan este, koska pidämme tärkeämpänä innokkuutta, halua ja motivaatiota.

Lisäksi osallistut Tähtirinteen arjen asiakastyön toteuttamiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä, mutta meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset vaikuttamaan paljon omiin työvuoroihisi. Toivomme, että sinulta löytyy myös hygieniapassi ja EA-kortti tai sitoudut sellaisen hankkimaan. Sitoudut myös suorittamaan lääkeluvat.

Jos tunnistit itsesi, klikkaa linkkiä ja hae meille töihin.

Mitä meillä on Sinulle annettavaa?

Aivan mahtavan työryhmän tuki ja hyvä perehdytys. Työryhmämme on pieni, avoin ja huumori on läsnä joka päivä. Työsuhde-etuina on työterveyshuolto, työnohjaus, lukuisia etuuksia yhteistyökumppaneilta ja konsernin sisäisiä täydennyskoulutuksia.

Meillä työ ei ole pelkkää suorittamista, vaan töissä saa olla myös kivaa!

Tehtävänämme on mahdollistaa laatulupaustemme mukaisella toiminnalla jokaiselle asukkaalle yksiköllinen hyvä elämä.

  • Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas ohjaus. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.
  • Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
  • Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
  • Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.
  • Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Työ alkaa: 13.12.2021 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G22D

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Evelyn Homanen, 040 197 8669, evelyn.homanen@mehilainen.fi