Sosionomi/geronomi/kuntoutuksen ohjaaja AMK, Onnikoti Kehrä, Kuusankoski (Kouvola)


Onnikoti Kehrä
15.5.2023
kokoaikainen
Kuusankoski, Osonojantie

Sosionomi/geronomi/kuntoutuksen ohjaaja AMK, Onnikoti Kehrä, Kuusankoski (Kouvola)

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme!

Etsimme nyt sosionomia, geronomia tai muun soveltuvan sosiaalialan AMK-tutkinnon suorittanutta henkilöä vakituiseen työsuhteeseen lämminhenkiseen kotiimme.

Mihin tulet töihin?

Onnikoti Kehrä tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille. Meillä eletään täyttä elämää asukkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen. Kotimme sijaitsee luonnonläheisessä Mäyräkorvessa, keskellä rauhallista omakotialuetta. Kouvolan keskustaan meiltä on matkaa noin kolme kilometriä.

Mitä pääset tekemään?

Onnikoti Kehrässä pääset käyttämään osaamistasi ja ammattitaitoasi asukkaidemme arjessa. Autat asukkaita arjen ohjaustyön lisäksi erilaisissa viranomaisasioissa ja toimit sosiaalihuollon tukien ja avustusten asiantuntijana. Myös tiivis läheisyhteistyö kuuluu olennaisena tehtäviisi.

Kuka sinä olet?

Olet koulutukseltasi sosionomi, geronomi tai omaat jonkun muun sosiaalialan AMK-tasoisen koulutuksen. Meillä Kehrässä asuu myös ikääntyneitä kehitysvammaisia, joten gerontologinen asiantuntijuus on kodissamme arvotettua.

Miksi tulisit meille töihin?

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Riku Paronen

puh. 040 660 4594

riku.paronen@onnikodit.fi

Tutustu Onnikoti Kehrään: https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-kehra

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!