Sosionomi


Ykköskoti Hiidenpelto
7.10.2021
kokoaikainen
Männiköntie 24, 03400 Vihti

Huumorintajuisessa ja työntäyteisessä ilmapiirissä viihtyvä työntekijä pärjää meillä!

Haemme sosionomia määräaikaiseen työsuhteeseen Ykköskoti Hiidenpeltoon, Vihtiin.

Olet koulutukseltasi sosionomi tai vielä opiskelet alaa, mutta omaat palavan halun työskennellä mielenterveys- ja päihdeasukkaiden parissa. Me toivotaan, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Me neuvotaan ja opastetaan sinua. Vuorovaikutuksellinen keskustelu kuuluu meidän toimintatapoihin, kunnioitetaan jokaista ammattilaista. Me toivotaan, että olet ratkaisuja etsivä ja oma-aloitteinen henkilö.

Tehtävä on määräaikainen vakinaisen työntekijän siirryttyä toiseen tehtävään elokuun 2022 loppuun saakka.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Jos pieni kipinä syttyi sisälläsi, ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Meidät löydät netistäkin osoitteesta www.ykköskodit.fi.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 15.11.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja voimme neuvotella aloitusajankohdasta joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pia-Leena Könönen, yksikönjohtaja, p. 050 3566517, pia-leena.kononen@mehilainen.fi