Sosionomi


Mainiokoti Katariina
7.6.2021
kokoaikainen
Kaustakatu 13, 20780 Kaarina

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme sosionomia Mainiokoteihin määräaikaiseen työsuhteeseen!

Mainiokodeilla toimii Varsinais-Suomessa usea tehostetun palveluasumisen yksikkö, joihin tarvittaisiin sosionomin osaamista äitiysvapaan ajaksi. Kotimme ovat asukasmäärältään eri kokoisia ja meillä toimii eri ammattiryhmiä.

Olet koulutukseltasi sosionomi ja sinulla on palava halu työskennellä ikääntyneiden parissa. Tuntemus ikääntyneiden kanssa tehtävästä työstä on etusi, mutta aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut. Olemme joustava työnantaja ja meillä työn tekeminen saa olla hauskaa. Arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: 7.6. /sopimuksen mukaan

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 27.6.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mainiokoti Katariinan yksikön johtaja Veera Järvi

veera.jarvi@mehilainen.fi

0408093716