Sosionomi


Ykköskoti Tiltu
1.3.2021
kokoaikainen
Rautatienkatu 18, 47400 Kausala

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme sosionomia vakituiseen työsuhteeseen Ykköskoti Tiltuun.

Ykköskoti Tiltu on mielenterveyskuntoutujille suunnattu asumispalveluyksikkö, jossa tarjoamme palveluita ympäri vuorokauden. Toivomme sinulta panosta mielenterveyskuntoutujien aktiivisen arjen kehittämisessä sekä ideoita arjen toiminnallisuuden parantamisessa.

Olet koulutukseltasi sosionomi ja sinulla on palava halu työskennellä mielenterveyskuntoutujien parissa. Tuntemus mielenterveystyöstä on eduksi, mutta aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen.

Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemus on ehdoton etusi.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: 8.3.2021 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: G22D

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 7.3.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikön johtaja Tuomas Hirvonen

Puhelin: 0406103767

tuomas.hirvonen1@mehilainen.fi