Sosiaalityöntekijä


Familar Avopalvelut Etelä-Pohjanmaa
26.7.2021
kokoaikainen
Seuralantie 5, 60220 Seinäjoki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, josta löytyy mielenkiintoisia mahdollisuuksia sosiaalialan ammattilaiselle? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Familar Pohjanmaan perhehoitopalveluihin.

Perhehoidon ja lastensuojelun palvelut ja tarpeet kasvavat, minkä vuoksi tarvitsemme joukkoomme uuden sosiaalialan ammattilaisen.

Familar Perhehoitopalveluissa työskentelee monipuolisesti lastensuojelun ammattilaisia mm. sosionomeja, sosiaalityöntekijöitä, terapeutteja ja työnohjaajia. Lasten oikeudet, osallisuus ja lapsiperheiden hyvinvointi ovat meille ensisijaisia toimiessamme yhteistyössä perhehoitajien, vanhempien ja yhteistyöverkostojen kanssa. Kehitämme ja valvomme palveluidemme korkeaa laatua jatkuvasti.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto, valtiotieteiden tai yhteiskuntatieteiden maisteri, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu riittävät sosiaalityön opinnot. Edellytämme ammattitaitoa lastensuojelusta, minkä lisäksi monipuolinen sijaishuollon kentän tuntemus katsotaan eduksi.

Perhehoidon sosiaalityöntekijänä osallistut sijais- ja tukiperheiden rekrytointiin, valmentamiseen ja tukemiseen. Vastaat asiakasprosessien suunnittelusta ja tavoitteiden mukaisesta toteutumisesta. Osallistut palveluiden muotoiluun ja markkinointiin. Perhehoidon sosiaalityöntekijä kuuluu Pohjanmaan moniammatilliseen lastensuojelutyöryhmään ja työtäsi tukee lisäksi valtakunnallinen perhehoidon tiimi.

Sosiaalityöntekijän työ edellyttää avoimuutta uusille asioille, hyviä vuorovaikutustaitoja, pitkäjännitteisyyttä, oma-aloitteisuutta, päätöksentekokykyä, rohkeutta ja paineensietokykyä. Joukossamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja.

Työhön sisältyy matkustamista sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä. Hakijalta edellytämme ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Toimipisteemme sijaitsee Seinäjoella ja pääsääntöisenä työskentelyalueena on Etelä- ja Keski-Pohjanmaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Tarjoamme:

  • mukavan moniammatillisen ja kehitysmyönteisen tiimin

  • kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset

  • ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

  • toimialan nykyaikaisimmat työvälineet

  • mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

  • liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

  • yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

  • kokonaistyöajan ja sopimuspalkkauksen

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Haastattelut järjestetään Seinäjoella: 22.-23.6.2021

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 11.6.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sosiaalityöntekijä, koulutuspäällikkö Milla Höykinpuro

040 6569598

Palvelupäällikkö Mari Pyykkönen

040 1985569