Sosiaaliohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G23
Rieskalähteentie 20, 20300 Turku

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA Varsinais-Suomen avopalveluiden tiimiin.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään laadukasta ja tavoitteellista asiakastyötä hyvillä resursseilla. Työ edellyttää itsenäistä työotetta ja vastuun ottamista sovittavista sisällöistä ja asiakkuuksista. Vastuullisen työn tueksi tarjoamme moniammatillisen ja innostuneen työyhteisön. Käytössämme on modernit työvälineet, etätyömahdollisuus sekä joustavat työajat. Työskentelemme Varsinais-Suomen alueella ja toimistomme sijaitsee Turussa.

Lastensuojelun avohuollon palvelumme käsittävät sisällöltään ja intensiteetiltään useita palvelumuotoja, jotka räätälöidään kuhunkin asiakastilanteeseen parhaiten sopivaksi.

Työntekijältä edellytämme vastuuntuntoista, oma-aloitteista, toimeentarttuvaa ja eettistä, asiakasta kunnioittavaa työotetta. Ajokortti on välttämätön, sillä työskentelemme vaihtuvissa ympäristöissä. Työhön kuuluu iltatyötä ja satunnaisesti viikonlopputyötä.

Edellytämme hakijalta sosionomi amk,- tai vastaavaa entistä opistotason koulutusta sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta lastensuojelusta. Arvostamme iloista, itsenäistä ja voimavarakeskeistä työotetta sekä joustavuutta ja verkostotyöskentelyn osaamista.

Lisäksi alaan liittyvät erityisosaamiset ja täydennyskoulutukset, esimerkiksi nepsy-, trauma-, monikulttuurisuus-, päihde- ja mielenterveysosaaminen ovat eduksi.

Tarjoamme

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

- liikunta- ja kulttuurietu, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (2002/504) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Hakemukset rekrytointijärjestelmän kautta.


Lisätiedot

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Satu Lanne satu.lanne@familar.fi tai p.040 183 9224

Yksikön tiedot

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!