SEO-harjoittelija


Mehiläinen
Konsernihallinto
Mahdollisimman pian
Sopimuksen mukaan
Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Haemme SEO-harjoittelijaa Mehiläisen kasvavaan Markkinointitiimiin kirjoittamaan uusia ja ylläpitämään nykyisiä sisältöjä Mehiläisen verkkosivuille. Pääsivustomme mehilainen.fi on yksi terveystoimialan suosituimmista verkkosivuista ja olet tärkeässä roolissa sen sisällöllisen laadun varmistamisessa.

Etsimämme henkilö on uransa alkuvaiheessa oleva tuleva hakukoneoptimoitujen verkkosisältöjen kirjoittaja, jolta onnistuu niin sisällön suunnittelu kuin julkaisu sisällöntuotantojärjestelmässä tiiviissä yhteistyössä terveysammattilaisten kanssa. Tehtävässäsi osallistut myös digikanavien kehitykseen osana tiimiä. Varmistat myös, että Mehiläisen digikanavissa on yhtenäinen tone-of-voice.

Odotamme sinulta ratkaisukeskeistä, tehokasta ja tarkkaa työotetta sekä kykyä hallita ja organisoida omaa työtäsi myös aikapaineessa. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joiden avulla työnteko sisäisten sidosryhmien kanssa toimii mutkattomasti. Viihdyt vauhdikkaassa ja alati kehittyvässä työympäristössä ja kanssasi on mukava työskennellä. Meillä voit työskennellä joustavasti joko etänä tai toimistolta käsin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingissä Töölössä.

Toivomme sinulta:

- Alan korkeakouluopintoja
- Kokemusta sisältöjen kirjoittamisesta ja hakukoneoptimoinnista. Olet halukas ymmärtämään asiakkaan ostopolkua ja optimoimaan sitä.
- Ymmärrät hakukoneoptimoinnin perusasiat ja innostut tulosten mittaamisesta.
- Kirjoitat hyvää suomea, ymmärrät eri tekstien tyylilajit. Englannin ja ruotsin kielten taidosta on etua.
- Kokemusta julkaisujärjestelmien käytöstä.
- Seuraat innokkaasti alan trendejä, sovellat uutta tietoa mielelläsi ja digitaalisuus saa sinut syttymään.
- Terveys ja hyvinvointi sekä niihin liittyvät aiheet synnyttävät sinussa uusia sisältöideoita.
- Valmiutta työskennellä itsenäisesti, toisinaan kovassakin aikapaineessa.

Tarjoamme sinulle:
- Merkityksellisen työn ja mukavan työilmapiirin.
- Laaja-alaisen ja vastuullisen työtehtävän, jonka kehittämiseen pääset vaikuttamaan myös strategisella tasolla.
- Innostuneen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan.
- Hyvät työsuhde-edut, kuten puhelin-, liikunta/kulttuuri- ja työterveysedut sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Harjoittelujakso kestää yhden vuoden.

Käy jättämässä CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoivomuksineen 31.10. mennessä rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme soveltuvien henkilöiden haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua.


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa esimiehesi Emilia Dermedesiotis p. 040 841 8611, joka on tavoitettavissa 16.10. klo 15-16, 23.10. klo 15-16 tai 26.10. klo 13-16.

Yksikön tiedot

Mehiläinen on Suomen johtava terveys- ja sosiaalialan toimija. Mehiläisessä asioi vuosittain yli 1,3 miljoonaa suomalaista ja yli 21 800 ammatinharjoittajaa sekä työntekijää palvelevat asiakkaita yli 500 toimipisteessä ympäri maata. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli yli miljardi euroa. 110-vuotias Mehiläinen on kasvava ja nopeasti kehittyvä suunnannäyttäjä Suomessa ja kansainvälisesti.