Resurssipäällikkö


Tampereen toimisto
1.5.2021
kokoaikainen
Finlaysoninkatu 7, 33210 Tampere

Millainen on sinun mielikuvasi vaikuttavasta ja asiakaslähtöisestä perusterveydenhuollosta?

Mehiläinen on yksi Suomen suurimpia julkisten perusterveydenhuollon palveluiden tuottajia. Vastaamme yli 300 000 suomalaisen perusterveydenhuollon palveluista esimerkiksi Espoossa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Lohjalla, Kemissä ja Torniossa.

Etsimme nyt nopeasti kasvavaan tiimiimme resurssipäällikköä vastaamaan Mehiläisen ulkoistettujen terveysasemien lääkärirekrytoinnista yhdessä Suomen parhaan rekrytointitiimin kanssa.

Lähestymme aina kunkin lääkärin uratarinaa uteliaina. Keskustelujen ja kohtaamisten kautta mahdollistamme onnellisia työvuosia perusterveydenhuollon yksiköiden lisäksi myös muissa Mehiläisen liiketoiminnoissa, kuten lääkärivuokrauksen, päivystyksen, lääkärikeskusten ja työterveyspalvelujen parissa.

Työviikkosi täyttyvät aktiivisesta kontaktointityöstä lääkäreiden kanssa. Yhteydenottoja tehdään monikanavaisesti. Eduksesi on, jos hahmotat nopeasti rekrytointiprosessin tärkeimmät painopisteet. Tehtävässä pääset oppimaan laajan kirjon eri avustavia hr-tehtäviä lääkärien työsuhteiden parissa. Toteutamme myös koulutuksia ja muita tapahtumia lääketieteen parissa opiskeleville ja jo työskenteleville.

Aloittaessasi meillä suhtaudumme samoin myös sinun urakehitykseesi, uteliaina ja aina valmiina tukemaan kasvuasi ja kehitystäsi. Saat vastuuta ja vapautta, nykyaikaiset työvälineet sekä ammattitaitoisten kollegojen tuen, jotta saavutat tavoitteesi.

Laadukkaalla työlläsi lääkärirekrytoinnin parissa tuet suoraan suomalaista korkealaatuista terveydenhuoltoa saavuttamaan tavoitteensa niin korkean asiakastyytyväisyyden ja nopean hoitoon pääsyn kuin myös kustannustehokkuuden osalta.

Palkkamallimme tehtävään on kuukausipalkka + palkalliset lomat + tavoitetulospalkkio. Työ on kokoaikainen eikä rajoitu pelkästään normaaleihin toimistotyöaikoihin. Tehtävässäsi kuulut perusterveydenhuollon laajennettuun johtoryhmään ja toimit tärkeänä osana ulkoistusrekrytointitiimiä tehden läpinäkyvää yhteistyötä muiden lääkärirekrytointitiimien kanssa.

Nykyinen rekrytointitiimimme koostuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista sekä kauppatieteiden maistereista. Voit osaltasi olla omien nykyisten opintojesi loppusuoralla tai jo työelämässä tulosta tehnyt tekijä. Etsimme ennen kaikkea hyvää tyyppiä aktiiviseen ulkoistustiimiimme - kun on oikea asenne ja rohkeutta ylittää itsensä, niin kaiken muun voi oppia.

Olisiko sinusta tähän työhön?

Otetaan siitä yhdessä selvää,

terveisin

Antti Salmela

Mehiläisen perusterveydenhuollon lääkärirekrytoinnin tiiminvetäjä

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.05.2021 mennessä. Voimme toteuttaa haastatteluja jo hakuajan sisällä yhdessä sopien.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Antti Salmela

040-1903916

antti.salmela@mehilainen.fi