Rekrytointivastaava


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
16.11.2021
kokoaikainen
Helsinki, Pohjoinen Hesperiankatu

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt energistä ja tuloshakuista REKRYTOINTIVASTAAVAA myynnilliseen työhön vakituiseen työsuhteeseen nuorekkaaseen julkisen sektorin lääkärirekrytointitiimiimme myynti- ja rekrytointitehtävään Helsingin toimipisteeseen.

Rekrytointivastaavan tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi ja sopimusneuvottelut, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät muut monipuoliset työtehtävät.

Haettavalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa lääkäreiden kanssa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Rekrytointivastaavalla on oltava tuloksentekohalua, koska tehtävässä hoidetaan useampia aktiivisia sopimusneuvotteluja samaan aikaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös itsenäistä työotetta ja kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä.

Hakijoilta edellytetään myös:

  • Tehtävää tukevaa kaupallista koulutustaustaa, esim. tradenomi
  • Vähintään vuoden kokemusta myyntitehtävistä
  • Paineensietokykyä
  • Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
  • Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa
  • Mutkatonta suhtautumista puhelimella työskentelyyn

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat. Soittotyö painottuu iltapäiväaikaan. Joustava keskimääräinen viikkotyöaika on 38h/vko, mutta rekrytointivastaava osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Rekrytointivastaava työskentelee pääosan työajastaan Mehiläisen Helsingin lääkärikeskuksessa hallinnon tiloissa, mutta työ edellyttää myös vähäisissä määrin matkustamista Etelä-Suomen alueella.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä pohjapalkka ja tulospalkkio. Työt alkavat tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan jo aiemmin.

Lisätietoja tehtävästä: Myyntipäällikkö Sirpa Kaarnamaa, puh. 040 742 1722. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostilla sirpa.kaarnamaa@mehilainen.fi.

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 6.12.2021.

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi.

Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen.Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!