Rekrytointivastaava


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
2.8.2021
kokoaikainen
Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 Helsinki

Toimintamme laajentuessa, haemme nyt energistä ja tuloshakuista REKRYTOINTIVASTAAVAA myynnilliseen työhön vakituiseen työsuhteeseen nuorekkaaseen julkisen sektorin lääkärirekrytointitiimiimme myynti- ja rekrytointitehtävään Töölön toimipisteeseen.

Rekrytointivastaavan tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi ja sopimusneuvottelut, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät muut monipuoliset työtehtävät.

Haettavalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa lääkäreiden kanssa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Rekrytointivastaavalla on tuloksentekohalua, joka edellyttää useampia aktiivisia sopimusneuvotteluja samaan aikaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös itsenäistä työotetta ja kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä.

Hakijoilta edellytetään myös:

  • Tehtävää tukevaa kaupallista koulutustaustaa, esim. tradenomi

  • Vähintään vuoden kokemusta myyntitehtävistä

  • Paineensietokykyä

  • Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta

  • Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa

  • Mutkatonta suhtautumista puhelimella työskentelyyn

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat, jossa soittotyö painottuu iltapäiväaikaan. Joustava keskimääräinen viikkotyöaika on 38h/vko, mutta rekrytointivastaava osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Rekrytointivastaava työskentelee pääosan työajastaan Mehiläisen Töölön lääkärikeskuksessa ja työ edellyttää myös vähäisissä määrin matkustamista Etelä-Suomen alueella.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä pohjapalkka ja tulospalkkio. Työt alkavat elokuun alussa tai sopimuksen mukaan myöhemmin.

Tehtävästä voi kysyä lisää ma 14.6.2021 klo 13-16 välisenä aikana.

Hakemukset palkkatoiveineen su 18.7.2021 mennessä.

Myyntipäällikkö Riina Virkamäki

040 181 6299