Perheohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
Mahdollisimman pian
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G23
Asemamestarinkatu 2, 28100 Pori

Haemme OHJAAJAA Satakunnan avopalveluiden tiimiin.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään laadukasta ja tavoitteellista asiakastyötä hyvillä resursseilla. Työ edellyttää itsenäistä työotetta ja vastuun ottamista sovittavista sisällöistä ja asiakkuuksista. Vastuullisen työn tueksi tarjoamme moniammatillisen ja innostuneen työyhteisön. Käytössämme on modernit työvälineet, etätyömahdollisuus sekä joustavat työajat. Työskentelemme Satakunnan alueella ja toimistomme sijaitsee Porissa.

Yksikkömme palveluntarjontaan kuuluu sekä lastensuojelun että sosiaalihuoltolain mukaiset avohuollon tukipalvelut laaja-alaisesti. Työskentelemme myös vammaispalvelun asiakkaiden kanssa. Palvelumme käsittävät sisällöltään ja intensiteetiltään useita palvelumuotoja, jotka räätälöidään kuhunkin asiakastilanteeseen parhaiten sopivaksi.

Työntekijältä edellytämme vastuuntuntoista, oma-aloitteista, toimeliasta ja eettistä, asiakasta kunnioittavaa työotetta. Ajokortti on välttämätön, sillä työskentelemme vaihtuvissa ympäristöissä. Työhön kuuluu iltatyötä, satunnaisesti viikonlopputyötä.

Edellytämme hakijalta sosionomi amk,- tai vastaavaa entistä opistotason koulutusta, työkokemus lastensuojelusta vähintään kaksi vuottaja, työkokemus muusta sosiaalialan työstä katsotaan eduksi. Arvostamme iloista, itsenäistä ja voimavarakeskeistä työotetta sekä joustavuutta ja verkostotyöskentelyn osaamista.

Lisäksi alaan liittyvät erityisosaamiset ja täydennyskoulutukset, esimerkiksi nepsy-, trauma-, monikulttuurisuus-, päihde- ja mielenterveysosaaminen ovat eduksi.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (2002/504) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset rekrytointijärjestelmän kautta.


Lisätiedot

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Minna Sjövall 040 197 4536 minna.sjovall@familar.fi

Yksikön tiedot

Familar Oy on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tarjoaja Suomessa. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Palveluksessamme on toistatuhatta alan ammattilaista ja autamme tuhansia ihmisiä verkostomme kautta.