Palveluneuvoja


Asiakaspalvelukeskus
Lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalvelut
Sopimuksen mukaisesti
Yksityisen terveyspalvelualan TES
Harmaninkuja 6, 65100 Vaasa

Haluatko olla mukana yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä, jossa asiakkaiden kokonaisvaltainen auttaminen ja palveleminen on sydämen asia? Haluatko olla kanssamme kehittämässä ja vahvistamassa Suomen parasta asiakaskokemusta? Jos vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme osaaja!

Kasvava ja kehittyvä asiantuntijatiimimme tarvitsee lisää

SAIRAANHOITAJIA / TERVEYDENHOITAJIA palveluneuvojiksi Mehiläisen valtakunnalliseen asiakaspalvelukeskukseen Vaasaan.

Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen. Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa emmekä tunne tylsiä työpäiviä. Meillä on modernit työskentelytavat nykyaikaisessa teknisessä ympäristössä.

Työssäsi hoidat Mehiläisen valtakunnalliseen ajanvaraukseen ja palveluneuvontaan tulevia puheluita. Vastaat asiakkaan terveyshuoleen pyrkien löytämään aina parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Asiakaskohtaamisissamme korostuvat yrittäjähenkisyys, hoidon tarpeen arviointi ja ohjaus oikealle terveysalan asiantuntijalle.

Pääset käyttämään koulutustasi ja ammattitaitoasi monipuolisesti. Tärkeimpiä työkalujasi ovat puhelimen ja sähköpostin lisäksi erilaiset tiedonhaku- sekä pikaviestintäjärjestelmät, joten hyvillä tietotekniikkataidoilla pääset nopeasti työhön kiinni. Kirjalliset taidot katsotaan myös eduksi. Tehtäväkuva on siis monipuolinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä yksityisen terveydenhuollon eri palvelukokonaisuuksien asiantuntijaksi. Osaamisen vahvistuttua meillä on mahdollisuus etätyöhön.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja arvostetaan niin osaamista kuin myönteistä asennetta. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutus sekä aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on kykyä toimia ajoittain kiireisessäkin työssä tuottaen Mehiläisen asiakkaille jokaisessa kohtaamisessa odotukset ylittävää asiakaskokemusta.

Pystyt työskentelemään puhelimitse sujuvasti suomen-, ruotsin- ja englannin kielillä ja sinulta luonnistuu tietokoneen käyttö. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään.

Työskentelemme jaksotyömuodossa, kaikkina vuoden päivinä. Tällä hetkellä työ painottuu maanantaista sunnuntaihin klo 6-22 ajalle, mutta meillä tehdään myös yövuoroja. Palkkaus on yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Täytä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta 4.10.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Merja Mäkipää merja.makipaa@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.