Palveluneuvoja


Mehiläinen, Asiakaspalvelukeskus
Lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalvelut
Sopimuksen mukaan
Yksityisen terveyspalvelualan TES
Harmaninkuja 6, 65100 Vaasa

Haluatko olla mukana yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä, jossa asiakkaiden kokonaisvaltainen auttaminen ja palveleminen on sydämen asia? Haluatko käyttää ammattitaitoasi ja hoitaa asiakaskontaktit puhelimitse ja pikaviestivälineissä? Haluatko olla kanssamme kehittämässä ja vahvistamassa Suomen parasta asiakaskokemusta? Jos vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme osaaja!

Kasvava ja kehittyvä asiantuntijatiimimme tarvitsee lisää

LÄHIHOITAJIA palveluneuvojiksi Mehiläisen valtakunnalliseen asiakaspalvelukeskukseen Vaasan.

Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen. Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa eikä meillä tunneta tylsiä työpäiviä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja meillä on modernit työskentelytavat nykyaikaisessa teknisessä ympäristössä.

Työssäsi hoidat ammattitaitoisesti Mehiläisen valtakunnalliseen ajanvaraukseen ja palveluneuvontaan liittyviä puheluita. Asiakaskohtaamisissamme korostuvat hoidontarpeen kartoitus, neuvonta ja ohjaus oikealle terveysalan asiantuntijalle.

Pääset käyttämään koulutustasi ja ammattitaitoasi monipuolisesti. Tärkeimpiä työkalujasi ovat puhelimen ja sähköpostin lisäksi erilaiset tiedonhaku- sekä pikaviestintäjärjestelmät, joten hyvillä tietotekniikkataidoilla pääset nopeasti työhön kiinni. Kirjalliset taidot katsotaan myös eduksi. Tehtäväkuva on siis monipuolinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä yksityisen terveydenhuollon eri palvelukokonaisuuksien asiantuntijaksi. Osaamisen vahvistuttua meillä on mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja arvostetaan niin osaamista kuin myönteistä asennetta. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on lähihoitajan koulutus, siihen liittyvä hyvä työkokemus sekä aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on kykyä toimia ajoittain kiireenkin keskellä ja innostut uusista asioita. Pystyt työskentelemään puhelimitse sujuvasti suomen-, ruotsin- ja englanninkielellä. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään.

Työskentelemme jaksotyömuodossa, kaikkina vuoden päivinä. Tällä hetkellä työ painottuu maanantaista sunnuntaihin klo 6-22 ajalle, mutta meillä tehdään myös yövuoroja. Palkkaus on yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Innostuitko? Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 4.10.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Merja Mäkipää merja.makipaa@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.