HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Palveluneuvoja


Asiakaspalvelukeskus
Suun terveydenhuollon palvelut
Heti / Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
Yliopistonkatu 14 A, 4-5 krs. , 20100 Turku

Haluatko olla mukana yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä, jossa asiakkaiden auttaminen ja palveleminen on sydämen asia? Haluatko olla kanssamme kehittämässä ja vahvistamassa Suomen parasta asiakaskokemusta? Jos vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme osaaja!

Toimintamme laajentuessa voimakkaasti haemme HAMMASHOITAJIA/SUUHYGIENISTEJÄ palveluneuvojiksi suun terveydenhuollon tiimiin Mehiläisen valtakunnalliseen asiakaspalvelukeskukseen Turkuun.

Tiimimme toimii valtakunnallisessa asiakaspalvelukeskuksessa suun terveydenhuollon moniosaajina. Työpäivät ovat innostavia ja mukaansatempaavia. Meidän tiimissä on hyvä meininki! Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja arvostetaan osaamista. Meillä pääset kehittymään myös ammatillisesti. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja meillä on modernit työskentelytavat nykyaikaisessa digitaalisessa työympäristössä.

Työssäsi hoidat Mehiläisen valtakunnalliseen ajanvaraukseen ja palveluneuvontaan tulevia puheluita. Vastaat asiakkaan suun terveyden huoleen pyrkien löytämään aina parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Asiakaskohtaamisissamme korostuvat hoidon tarpeen kartoitus ja ohjaus oikealle asiantuntijalle.

Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta asiakaskokemusta ja siinä sinun työpanoksesi on suuressa roolissa. Palveluneuvojan laaja tehtävänkuva on mielenkiintoinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä yksityisen terveydenhuollon asiantuntijaksi.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on hammashoitajan ja/tai suuhygienistin koulutus sekä aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on kykyä toimia ajoittain kiireisessäkin työssä tuottaen Mehiläisen asiakkaille jokaisessa kohtaamisessa odotukset ylittävää asiakaskokemusta. Toivomme, että pystyt työskentelemään puhelimitse sujuvasti suomen- ja englanninkielellä ja sinulta luonnistuu tietokoneen käyttö. Ruotsinkielentaito katsotaan vahvaksi eduksi.


Lisätiedot

Palveluesimies Anna Pettersson anna.pettersson@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.