HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Palveluneuvoja


Asiakaspalvelukeskus
Lääkärikeskus- ja sairaalapalvelut
Sopimuksen mukaan
Ykstiyisen terveyspalvelualan TES
Hartmaninkuja 6, 65100 Vaasa

Haluatko olla mukana yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä, jossa asiakkaiden kokonaisvaltainen
auttaminen ja palveleminen on sydämen asia? Haluatko olla kanssamme kehittämässä ja vahvistamassa Suomen parasta asiakaskokemusta? Jos vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme osaaja!

Kasvava ja kehittyvä asiantuntijatiimimme tarvitsee lisää

SAIRAANHOITAJIA/TERVEYDENHOITAJIA palveluneuvojiksi Mehiläisen valtakunnalliseen
asiakaspalvelukeskukseen Vaasaan.

Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen. Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa eikä meillä tunneta tylsiä työpäiviä. Meillä on modernit työskentelytavat nykyaikaisessa teknisessä ympäristössä.

Työssäsi hoidat Mehiläisen valtakunnalliseen ajanvaraukseen ja palveluneuvontaan tulevia puheluita.
Vastaat asiakkaan terveyshuoleen pyrkien löytämään aina parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin.
Asiakaskohtaamisissamme korostuvat yrittäjähenkisyys, hoidon tarpeen kartoitus ja ohjaus oikealle terveysalan asiantuntijalle.

Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta asiakaskokemusta ja siinä sinun työpanoksesi on
suuressa roolissa. Palveluneuvojan laaja tehtävänkuva on mielenkiintoinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä yksityisen terveydenhuollon eri palvelukokonaisuuksien asiantuntijaksi.
Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja arvostetaan niin
osaamista kuin myönteistä asennetta. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutus sekä
aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on kykyä toimia ajoittain kiireisessäkin työssä tuottaen Mehiläisen asiakkaille jokaisessa kohtaamisessa odotukset ylittävää asiakaskokemusta.

Toivomme, että pystyt työskentelemään puhelimitse sujuvasti suomen-, ruotsin- ja englanninkielellä ja sinulta luonnistuu tietokoneen käyttö. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään.

Työskentelemme jaksotyömuodossa, kaikkina vuoden päivinä. Tällä hetkellä työ painottuu maanantaista sunnuntaihin klo 6-22 ajalle, mutta meillä tehdään myös yövuoroja.

Innostuitko? Täytä vapaamuotoinen hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta 16.8.2020 mennessä.
Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Merja Makipää merja.makipaa@mehilainen.fi 050 303 3536

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.