Palvelukoordinaattori


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
23.11.2021
kokoaikainen
Helsinki, Pohjoinen Hesperiankatu

Meitä Mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista.

Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme nyt vammaispalveluiden palvelukoordinaattoria Töölöön toimipisteeseemme.

Vammaispalveluiden palvelukoordinaattori toimii hoitajien yhteyshenkilönä, osallistuu vuorosuunnitteluun sekä ohjaa hoitajien työskentelyä. Olet aktiivinen osa niin uusien asiakkaiden hankinnassa kuin olemassa olevien asiakkuuksien laadun varmistajana. Tehtäviisi kuuluvat uusien työntekijöiden rekrytointi sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin. Työaika on pääsääntöisesti arkena klo 8-16 ja työtä on mahdollisuus tehdä osaksi etänä.

Tehtävässäsi vastaat oman alueesi palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Tehtävässä korostuu sosiaali- ja terveyspalvelualan tuntemus ja kokemus. Kotipalvelu Mehiläisen tarjoamien palveluiden toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaan yksilöllisyys huomioon ottaen. Vammaispalveluissa erikoisosaamistamme on hengityshalvauspotilaiden hoitotiimit, joissa olemme onnistuneesti kehittäneet tiimivastaavamallia hoitajien työn tueksi.

Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme seistä tämän takana jatkossakin. Olet siis työstäsi motivoitunut tiimipelaaja ja olet halukas antamaan parhaan panoksesi asiakkaillesi ja kollegoillesi. Olet tärkeä voimavara tiimissämme. Pystyt toimimaan luontevasti palveluroolissa ja sinulla on hyvät valmiudet työsi itsenäiseen organisointiin. Odotamme, että työskentelet asiakaslähtöisesti ja osaat ajatella asioita myös yrityksen kannalta. Otat vastuun työstäsi ja kykenet työskentelemään joustavasti ja varmalla otteella myös hektisellä hetkellä.

Sinulta odotamme:

- Kokemusta ja näyttöä itsenäisestä projektityöskentelystä sekä tiimityöstä

- Sosiaali- ja terveysalan tutkintoa

- Kokemusta vammaispalveluista tai hengityshalvauspotilaiden hoidosta

- Aikaisempi esihenkilökokemus katsotaan eduksi

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 15.12.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Koskivuori, sari.koskivuori@mehilainen.fi