Ohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G22D
Ajurinkatu 29 A 21, 70100 Kuopio

OHJAAJA LASTENSUOJELUN AVOPALVELUT

Jatkopolut Oy on osa Familar Oy avopalveluita. Avopalvelut edistää psyykkisissä tai sosiaalisissa haasteissa olevien lasten, nuorten ja heidän perheiden elämää. Palvelu suunnitellaan asiakkaan tilanteesta käsin ja tavoitteet työskentelylle luodaan yhteisesti. Palveluun voidaan sisällyttää ammatillista tukihenkilötoimintaa, nuorten tuettua asumista ja jälkihuoltoa, perhetyötä, sosiaalista kuntoutusta, tapaamisvalvontaa ja neuropsykiatrista valmennusta.

Familarin avopalveluista vastaa moniammatillinen työryhmä ja toiminta toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kunnan sosiaalityön kanssa.

Odotamme hakijalta joustavaa luonnetta sekä mahdollisuutta työskennellä eri työtehtävissä. Arvostamme neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta sekä kokemusta neuropsykiatristen asiakkaitten kanssa työskentelystä. Myös perhetyön menetelmäopinnot katsotaan eduksi. Koulutusedellytyksenä on sosiaali- tai terveysalan tutkinto tai vastaava koulutus. Työ on 2-vuorotyötä. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!


Lisätiedot

Sanna Nyyssönen p. 044 300 0887 sanna.nyyssonen@familar.fi

Yksikön tiedot

Familar Oy on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tarjoaja Suomessa. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Palveluksessamme on toistatuhatta alan ammattilaista ja autamme tuhansia ihmisiä verkostomme kautta.