Ohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
1.11.2020 tai erikseen sovitusti
Sopimuksen mukaan
Niittyläntie 12, 91410 Muhos

OHJAAJA LASTENSUOJELUN ERITYISYKSIKKÖ LEIVOKOTI, FAMILAR OY

Leivokoti on lastensuojelun erityisyksikkö psykiatrisesti oireileville lapsille ja nuorille Muhoksen Päivärinteellä. Yksikössä on kaksi seitsemänpaikkaista asuinyksikköä. Leivokodin asiakkaat ovat 10-17 -vuotiaita lapsia ja nuoria. Asiakkaillamme on traumaattisia kokemuksia, mielenterveyden häiriöitä tai neuropsykiatrista oireilua.

Leivokodin henkilöstön psykiatrinen lähestymistapa ja traumatisoituneiden lasten kanssa työskentely perustuvat kokemukseen ja monipuoliseen jatko-ja täydennyskoulutukseen. Leivokodin lastenpsykiatrian erikoislääkäri täydentää meidän psykiatrista osaamistamme.

Tarjoamme parhaalle amk tutkinnon suorittaneelle hakijalle (sosionomi tai sairaanhoitaja) vakituisen työsuhteen. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Tarjoamme:
- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden
- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa
- mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa huipputiimissä
- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta
- säännöllinen työnohjaus, liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7
- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista
- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään erityistason lastensuojelutyössä, jossa psykiatrinen erityisosaaminen keskiössä, saatat olla etsimämme huippuosaaja.

Tiimissämme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Tämä haku kohdennetaan amk-tutkinnon suorittaneisiin sosionomeihin ja sairaanhoitajiin.

Ohjaajan kommentti Leivokodilla työskentelystä: "Mukava työskennellä kannustavassa työyhteisössä!"

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan huipputiimiimme!


Lisätiedot

Lauri Jolula, yksikönjohtaja 045 77324285 lauri.jolula@familar.fi

Yksikön tiedot

Familar Oy on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tarjoaja Suomessa. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Palveluksessamme on toistatuhatta alan ammattilaista ja autamme tuhansia ihmisiä verkostomme kautta.