Ohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Päivärinteentie 2a, 04330 Tuusula

Turvallinen aikuinen, luotettava kuuntelija, tunteista puhuja - sinä ihanan tavallinen tai sitten mahtavan erikoinen ja omannäköisesi tyyppi! Kiinnostaako työ lastensuojeluyksikkö Himassa?

Meillä tehdään laadukasta ja lämminhenkistä lastensuojelutyötä kesäkuussa 2020 valmistuneissa, ja meille varta vasten suunnitelluissa toimivissa tiloissa Tuusulan Lahelassa. Himassa on kaksi osastoa, Rinne ja Kallio, ja tiimissämme olisi tilausta vielä yhdelle osaajalle! Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja ratkaisu- ja voimavarakeskeisen työskentelytavan keskiössä ovat Himassa asuvat lapset ja nuoret. Kurkkaa videolta esimakua mahdollisesti sun uudesta työpaikasta ja laita hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaatimuksena sosiaali- tai terveysalan AMK tutkinto.

https://www.youtube.com/watch?v=xDtGD0zStjg

Tarjoamme

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!


Lisätiedot

Yksikön johtaja Sonja Snellman 040 186 7317, sonja.snellman@familar.fi Vastaava ohjaaja Laura Kosonen 040 186 8942, laura.kosonen@familar.fi

Yksikön tiedot

Familar Oy on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tarjoaja Suomessa. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Palveluksessamme on toistatuhatta alan ammattilaista ja autamme tuhansia ihmisiä verkostomme kautta.