Ohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Siippoontie 303, 01940 Nurmijärvi

KEIKKATYÖNTEKIJÄ LASTENSUOJELUYKSIKKÖ KOTOPELTO, FAMILAR OY

Kotopelto on vaativan laitoshoidon yksikkö, joka tarjoaa sijaishuollon palveluja yli 13-vuotiaille lapsille. Yksikössä on kaksi kotiryhmää, toisessa kuusi ja toisessa seitsemän asiakaspaikkaa. Sijoitettavalla lapsella voi olla erilaisia käytöksen häiriöitä, jotka johtuvat esim. neuropsykiatrisista, psykiatrisista, autismikirjon diagnooseista tai suurista haasteista lapsen arjen hallinnassa. Yksikön toiminta on suunnitelmallista ja tavoitteellista sijaishuoltoa, jossa korostuu ohjaajan ja lapsen välinen dialoginen vuorovaikutussuhde sekä tulevaisuuteen suuntaaminen lapsen vahvuuksien ja voimavarojen kautta. Mikäli koet näiden työskentelytapojen sopivan sinulle, saatat olla etsimämme uusi Kotopeltolainen!

Haemme nyt keikkatyöntekijöitä ohjaajan tehtäviin. Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto.

Keikkatyöläiset osallistuvat meillä aktiivisesti vuoron toimintoihin. Saat tarvittavat lisäkoulutukset ja käytössäsi on toimialan nykyaikaisimmat työvälineet. Työvuorot sovitaan hyvin joustavasti. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!


Lisätiedot

Reija Lasonen reija.lasonen@familar.fi

Yksikön tiedot

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.