Ohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
Heti / Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Harjukuja 3, 05840 Hyvinkää

OHJAAJA LASTENSUOJELUYKSIKKÖ PEIPONPESÄÄN Hyvinkäälle, Familar Oy

Peiponpesä on vaativan laitoshoidon yksikkö, psykiatrisesti oireileville lapsille Hyvinkäällä. Yksikössä on kolme seitsemänpaikkaista osastoa.

Peiponpesään sijoitetaan 7-17 -vuotiaita lapsia, joilla on psykiatrista/neuropsykiatrista oireilua, kehitysviivästymä tai lievä kehitysvamma sekä muuta erityistä tukea vaativaa oireilua. Työskentelemme tiiviisti lapsen ja läheisten sekä verkoston kanssa yhteiseen päämäärään pääsemiseksi.

Peiponpesän toiminnan viitekehys on voimavara- ja ratkaisukeskeisyys. Lisäksi toiminnassa on piirteitä positiivesta psykologiasta. Peiponpesän tavoitteena on luoda suhde lapseen ja perheeseen sekä tuoda arkeen toivon näkökulmaa eteenpäin vieväksi voimaksi. Omaohjaaja suhteissa työskenetelemme yhdessä ratkaisu- ja voimavarakeskeisellä työotteella. Ilo ja luonnossa liikkuminen on tärkeä osa arkea. Mikäli koet näiden työskentelytapojen sopivan sinulle, saatat olla etsimämme uusi Peiponpesäläinen.

Haemme nyt sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tai perustutkinnon omaavaa henkilöä ohjaajaksi määräaikaiseen puolen vuoden (6kk) mittaiseen opintovapaan sijaisuuteen.

Tarjoamme

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote

Yksikkömme ohjaajan sanoin: "Tervetuloa mukavaan tiimiin, jossa kahta samanlaista työpäivää ei ole. Pääset kehittymään sekä kehittämään työtä yhdessä tiimimme kanssa. Arki struktuureista huolimatta on monipuolista ja vaihtelevaa."

Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian rekrytointijärjestelmämme kautta.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!


Lisätiedot

Pia Kansikas 044 550 4061 pia.kansikas@familar.fi

Yksikön tiedot

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.