HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Ohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
Mahdollisimman pian
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Kuhilaskuja 4 , 80140 Joensuu

HAEMME FAMILAR JOENSUUHUN OHJAAJAN SIJAISIA.

Familar Joensuu on sijaishuollon erityisyksikkö, joka tarjoaa monipuolisesti lastensuojelupalveluita. Asiakkaitamme ovat haasteellisen käytöksen kanssa oireilevat sekä kriisi- ja arviointityötä tarvitsevat 7-17-vuotiaat lapset ja nuoret sekä heidän läheisensä. Yksikössämme on 14 asiakaspaikkaa.

Hoito- ja kasvatustyön ohjaajina työskentelee moniammatillisen koulutuksen saanut työryhmä. Työryhmässämme työskentelee toimintaterapeutti, sosionomeja (AMK), sairaanhoitajia (AMK), yhteisöpedagogeja (AMK), lähihoitajia ja nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajia.

Alla olevasta linkistä pääset kurkkaamaan yksikköömme:
https://drive.google.com/file/d/1l-HoGZyDGVEBX7TsZSTh075rzPAptCfK/view

Haemme nyt sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tai perustutkinnon omaavia henkilöitä keikkalaisiksi sekä sijaishuoltoyksikköömme että avopalveluihin.

Tarjoamme

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja.

Yksikkömme ohjaajan sanoin: "Familar Joensuussa pääsee työskentelemään moniammatillisessa tiimissä. Työ on opettavaista ja monipuolista."

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.


Lisätiedot

Yksikön johtaja Marianne Rosenius p. 044 765 1123

Yksikön tiedot

Familar Oy on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tarjoaja Suomessa. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Palveluksessamme on toistatuhatta alan ammattilaista ja autamme tuhansia ihmisiä verkostomme kautta.