HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Ohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
04410 Järvenpää

OHJAAJA AVOPALVELUT UUSIMAA, FAMILAR OY

Tarjoamme Uudenmaan avopalveluissa erilaisia palvelumuotoja sosiaalihuoltolain mukaisten perhepalvelujen ja lastensuojelun avohuollon asiakkaille; lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Palveluihimme kuuluvat mm. ammatillinen tukihenkilötyö, tehostettu perhetyö sekä tuettu asuminen. Avopalvelujen tarkoituksena on tukea ja edistää asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia heidän omassa toimintaympäristössään. Työskentelymme toteutuu voimavara- ja ratkaisukeskeisellä terapeuttisella työotteella. Mikäli koet näiden työskentelytapojen sopivan sinulle, saatat olla etsimämme työntekijä!

Haemme nyt sosionomi AMK -tutkinnon omaavaa henkilöä ohjaajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi haemme jatkuvasti tuntityöntekijöitä, jossa mahdollisuus toiminimellä työskentelyyn.

Tarjoamme
- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden
- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa
- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta
- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7
- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista
- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n palkkaluokan G23 mukaisesti

Ohjaajana meillä toimit osana kokenutta työryhmää. Työ on liikkuvaa, joten edellytämme ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toimistomme sijaitsee Järvenpäässä ja työskentelemme Uudenmaan alueella (pääkaupunkiseutu, Keski-Uusimaa). Sinulla tulee olla osaamista lastensuojelutyöstä ja alan työkokemusta vähintään kaksi vuotta. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Yksikkömme ohjaajan sanoin: "Työ on itsenäistä, haastavaa, antoisaa ja monipuolista. Tiimissä on yhdessä tekemisen meininki ja tiimin jäsenet tukevat toinen toisiaan. Työssä korostuu vahva osaaminen ja ammattitaito."

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!


Lisätiedot

Palvelupäällikkö Ninja Savolainen 044 971 4081 Palveluvastaava Miia Arohonka 045 850 9966

Yksikön tiedot

Familar Oy on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tarjoaja Suomessa. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Palveluksessamme on toistatuhatta alan ammattilaista ja autamme tuhansia ihmisiä verkostomme kautta.