HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Ohjaaja


Familar Oy / Mehiläinen
Lastensuojelu
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G23
Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna

Haemme OHJAAJAA Kanta-Hämeen avopalveluiden tiimiin.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään laadukasta ja tavoitteellista asiakastyötä hyvillä resursseilla. Työ edellyttää itsenäistä työotetta ja vastuun ottamista sovittavista sisällöistä ja asiakkuuksista. Vastuullisen työn tueksi tarjoamme moniammatillisen ja innostuneen työyhteisön. Käytössämme on modernit työvälineet, etätyömahdollisuus sekä joustavat työajat. Työskentelemme Kanta-Hämeen alueella ja toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa.

Lastensuojelun avohuollon palvelumme käsittävät sisällöltään ja intensiteetiltään useita palvelumuotoja, jotka räätälöidään kuhunkin asiakastilanteeseen parhaiten sopivaksi.

Työntekijältä edellytämme vastuuntuntoista, oma-aloitteista, toimeen tarttuvaa ja eettistä, asiakasta kunnioittavaa työotetta ja tietotekniikan perusosaamista. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön, sillä työskentelemme vaihtuvissa ympäristöissä. Työhön kuuluu iltatyötä ja satunnaisesti viikonlopputyötä.

Edellytämme hakijalta sosionomi tai sairaanhoitaja amk tutkintoa, tai vastaavaa entistä opistotason koulutusta sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta lastensuojeluperheiden kanssa tehtävästä työstä. Arvostamme iloista, itsenäistä ja voimavarakeskeistä työotetta sekä joustavuutta ja verkostotyöskentelyn osaamista.

Lisäksi alaan liittyvät erityisosaamiset ja täydennyskoulutukset, esimerkiksi nepsy-, trauma-, monikulttuurisuus-, päihde- ja mielenterveysosaaminen ovat eduksi.

Tarjoamme:
- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden
- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa
- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta
- Virike-etu, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7
- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (2002/504) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!


Lisätiedot

Lisätietoja antaa Palvelupäällikkö Henna Kallionsivu henna.kallionsivu@familar.fi p. 040 675 4629 (lomalla 29.6.-19.7.2020) Aluejohtaja Toni Torikka toni.torikka@familar.fi tai p. 050 317 2790

Yksikön tiedot

Familar Oy on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tarjoaja Suomessa. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Palveluksessamme on toistatuhatta alan ammattilaista ja autamme tuhansia ihmisiä verkostomme kautta.