Näytteenottaja


Mehiläinen, Lääkärikeskukset
Heti
Tuntipalkka
94700 Oulu, Kemi, Rovaniemi, Tornio, Kuusamo

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Haluatko tukea Suomen koronavirustilanteen hallintaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Etsimme nopealla aikataululla lisää NÄYTTEENOTTAJIA Mehiläisen koronatestausasemille Pohjois-Suomeen (Ivalo, Kemi, Kuusamo, Oulu, Rovaniemi, Tornio).

Näytteenottajana voi työskennellä terveydenhuoltoalan ammattihenkilö tai alan opiskelija. Mehiläinen perehdyttää valitut näytteenottajat työhön.

Työvuoroihin on mahdollista vaikuttaa yksiköiden aukioloaikojen puitteissa. Työ on kaksivuorotyötä, maanantaista sunnuntaihin.

Innostuitko? Käsittelemme hakemukset niiden saavuttua. Odotamme yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Essi Martikainen essi.martikainen@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.