Koronanäytteenottaja


Mehiläinen
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
90440 Kempele

Etsimme koronanäytteenottajia Kempeleelle yhteistyökumppaneidemme toimipisteisiin.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja, lähihoitaja tai bioanalyytikko/ laboratoriohoitaja tai alan opiskelija. Toivomme sinulta erinomaisia valmiuksia asiakaspalveluun. Kuuntelutaito ja ystävällinen palveluasenne ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä. Aikaisempi työkokemus näytteenotosta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, joten otathan rohkeasti yhteyttä!


Lisätiedot

Hanna-Mari Erkkilä Palvelukoordinaattori p. +358406374557 hanna-mari.erkkila@mehilainen.fi Petra Malin Palvelukoordinaattori p. +358401616635 petra.malin@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.