Koronajäljittäjä


Julkiset terveyspalvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
00260 Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaisiko ajankohtainen työ koronanvastaisessa taistelussa yhteisen päämäärän saavuttamiseksi? Haemme nyt yhteistyökumppanimme kohteeseen SAIRAANHOITAJIA & LÄHIHOITAJIA puhelimitse tapahtuvaan KORONAJÄLJITYKSEEN. Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja sekä viikonloppuvuoroja. Etätyöhön mahdollisuus erikseen sovittaessa.

Edellytämme sinulta laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa (sairaanhoitaja/lähihoitaja). Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja kannustavan palkkauksen!

Hae tehtävää pikaisesti! Haastattelemme hakijoita ja valitsemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana. Tiimimme odottaa yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Palvelukoordinaattori Anna-Kaisa Teronen anna-kaisa.teronen@mehilainen.fi p. 040 681 3730 Palvelukoordinaattori Hanna-Mari Erkkilä hanna-mari.erkkila@mehilainen.fi p. 040 637 4557

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.