Johtava Työterveyslääkäri


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
14.10.2021
kokoaikainen
Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 Helsinki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

JOHTAVA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRI

Etsimme Mehiläisen Työelämäpalveluihin johtavaa työterveyslääkäriä nykyisen siirtyessä uusiin tehtäviin Mehiläisessä. Tehtävässä olet näköalapaikalla johtavassa, dynaamisessa ja kasvavassa terveydenhuollon yrityksessä, pääset mukaan alan kehitmistyöhön ja saat työtovereiksesi huippujengin alan ammattilaisia.

Johtava työterveyslääkäri vastaa Mehiläisen työterveyspalveluiden lääketieteellisestä toiminnasta yhdessä konsernin lääketieteellisen johtajan kanssa toimien yksiköiden ja vastaavien työterveyslääkäreiden tukena mm. asiakkuuksiin, työlääketieteeseen, viranomaisiin ja omavalvontaan, tietosuojaan sekä työterveyslääkärirekrytointiin liittyvissä asioissa. Johtava työterveyslääkäri vastaa myös työterveyshenkilöstön osaamisen kehittämisestä ja osallistuu sovittaviin työterveyden myynti- ja kehityshankkeisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoa ja vahvaa työterveyspalveluiden ja alaan liittyvän lainsäädännön hallintaa

  • Kokemusta esihenkilö- ja/tai johtamistehtävistä

  • Erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia menestyksekkäästi sekä asiakkaiden että ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

  • Asiakaslähtöistä toimintaotetta, kehitysmyönteisyyttä ja kykyä työskennellä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä

  • Ymmärrystä liiketoiminnan perusperiaatteista

  • Hyviä viestintä-, IT- ja projektihallintataitoja sekä organisointikykyä

Tehtävä on kokopäiväinen ja edellyttää valmiutta työskennellä pääkaupunkiseudulla säännöllisesti osan viikosta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Mehiläisen Työelämäpalveluiden Liiketoimintajohtaja Antti Miettinen, p. 040 511 7947, antti.j.miettinen@mehilainen.fi (soittopyyntö sähköpostilla) ja Mehiläisen Lääketieteellinen johtaja Kaisla Lahdensuo, p. 050 330 0142, kaisla.lahdensuo@mehilainen.fi (soittopyyntö sähköpostilla)

Meillä on elämä tehtävänä. Tule mukaan!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si Antti Miettiselle viimeistään 5.11.2021 (antti.j.miettinen@mehilainen.fi).