Influenssarokottaja


Julkiset terveyspalvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
00100 Helsinki

Haemme nopealla aikataululla sairaanhoitajia / terveydenhoitajia INFLUENSSAROKOTTAJIKSI Helsingin alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu rokottaminen ja kirjaaminen. Mahdollisuus tehdä osa-aikaisena tai 100% työajalla.

Meillä on jatkuvasti tarjolla myös muita sairaanhoitajan / terveydenhoitajan töitä sekä keikkaluonteisesti, että pidempiin sijaisuuksiin. Olethan pikaisesti yhteydessä, jos kiinnostuit!

Tarjoamme monipuolisten työtehtävien lisäksi kannustavan palkkauksen.

Edellytämme sinulta laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa (sairaanhoitaja/terveydenhoitaja) sekä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista soveltuvuutta.

Edellytämme kaikilta hoitajiltamme myös voimassa olevia LOVE-lääkelupia. Voit tarvittaessa suorittaa ne meidän kauttamme ennen työn aloittamista.

Hae tehtävää pikaisesti, viimeistään 15.11.2020 mennessä. Haastattelemme ja palkkaamme tekijöitä jo hakuaikana. Tiimimme odottaa yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Palvelukoordinaattori Anna-Kaisa Teronen anna-kaisa.teronen@mehilainen.fi 040 681 3730

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.