Geronomi / sosionomi/ fysioterapeutti/ toimintaterapeutti


Mainiokoti Jusolanlampi
5.4.2021
kokoaikainen
Helsingiuksentie 1, 08700 Lohja

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme geronomia/ sosionomia/ fysioterapeuttia/ toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Jusolanlampeen.

Meillä Mainiokoti Jusolanlammessa on yhdessä tekemisen meininki ja mitä mainioimmat mahdollisuudet toteuttaa laadukasta hoivaa ikäihmisille. Jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Olet koulutukseltasi geronomi, sosionomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti ja sinulla on vahva halu työskennellä ikäihmisten parissa. Tuntemus ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa työskentelystä on etusi, mutta aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ikäihmisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Arvostamme saattohoidon osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, lääkehuollon osaamista ja sosiaalietuuksien tuntemusta. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö.

Tehtävääsi kuuluu päivittäistä hoitotyötä kuntouttavalla työotteella. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi moniammatillisessa työryhmässä. Työskentely vaatii lääkehoidon koulutuksen suorittamista (5 op), jonka mahdollistamme sinulle. Kohtaat asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autat asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työpaikkamme on savuton.

Haluamme varmistaa, että Mainiokotien viisi laatulupausta toteutuvat asukkaidemme arjessa.

Laatulupauksemme ovat:

1) Oma viihtyisä koti

2) Yksilöllinen hoiva, ohjaus ja tuki

3) Yhteisöllisyys ja osallisuus

4) Turvallisuus ja

5) Maukas ja terveellinen ravinto

Haluamme, että nämä viisi laatulupausta toteutuvat yksilöllisesti asukkaidemme elämässä. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä asukkaan läheisten ja muiden toimijoiden kanssa. Omatuokiot ovat hoitajan ja asukkaan kahdenkeskistä aikaa, ja tuolloin teemme asukkaalle mieluisia asioita.

Meillä on hyvät puitteet työn tekemiseen. Syksyllä 2017 avatussa kodissamme on yhteensä 54 asukashuonetta. Kodissamme on avarat, kodikkaan yhteiset tilat, ja asukkaat saavat sisustaa omat huoneensa oman kotinsa näköisiksi. Kodikkuutta tuo myös omien kokkiemme valmistama kotiruoka, unohtamatta makeita ja suolaisia herkkuja. Sinulla on mahdollisuus tuoda oma erityisosaamisesi joukkoomme. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukainen palkkaus

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Mainiokoti Jusolanlampi - Etusivu | Facebook

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.6.2021 mennessä. Haastattelemme ja palkkaamme jo rekrytoinnin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Johanna Kopo (arkisin klo 9-16)

040 1531579

johanna.kopo@mainiokodit.fi