Fysioterapeutti, Mainiokoti Vilja, Hollola


Mainiokoti Vilja
18.11.2021
kokoaikainen
Hollola, Sarkatie

Fysioterapeutti, Mainiokoti Vilja, Hollola


Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Viljaan Hollolaan!

Haluatko tulla työpaikkaan, jossa työpanostasi arvostetaan?

Etsimme fysioterapeuttia osaksi moniammatillista tiimiämme. Olet arvostettu tiimin asiantuntija, ohjaat asukkaita ja henkilökuntaa oman erityisosaamisesi mukaisesti. Pystyäksesi arvioimaan asukkaiden yksilöllisen toimintakyvyn ja voimavarat, osallistut asukkaiden päivittäiseen hoivatyöhön.

Vilja sijaitsee rauhallisella pientaloalueella ja pihastamme löytyy sinulle ilmainen parkkipaikka ja talvellakin saat autosi lämmitykseen. Työssä jaksamiseen voit vaikuttaa suunnittelemalla työvuorot elämäntilanteesi mukaisesti. Arvostamme ystävällisyyttä, avuliaisuutta ja muiden huomioon ottamista. Bonuksena meillä saat mahtavat työpaikkaedut, kattavan työterveyshuollon ja parhaat työkaverit. Työ on 2-vuorotyötä ja työsuhde on kokoaikainen.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Pia Sartolahti
Puh. 0443299723
pia.sartolahti@mainiokodit.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 815.

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-vilja

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläinen-konsernia. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa