Fysioterapeutti


Villa Tauluhovi
14.10.2021
kokoaikainen
Puistokatu 35, 40200 Jyväskylä

Haluatko työskennellä innostavissa työyhteisöissä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimiemme jäsen!

Haemme yhteistä fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Kaunisharjuun ja Villa Tauluhoviin.


Meillä Mainiokoti Kaunisharjussa ja Villa Tauluhovissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen ja mukava. Otamme sinut ilomielin joukkoomme!

Villa Tauluhovissa ja Mainiokoti Kaunisharjussa haluamme pitää hyvää huolta asiakkaidemme hyvinvoinnista ja mahdollistaa heille hyvän elämän mahdollisimman pitkään. Jos sinulle on tärkeää asiakkaiden toimintakyvyn edistäminen ja hyvinvoinnin tukeminen sekä se, että he saavat elää oman näköistä elämää turvallisesti omissa kodeissaan ympärivuorokautisen asumisen yksiköissä, voisit olla juuri etsimämme henkilö.

Haemme positiivisen asenteen ja aktiivisen kehittämisotteen omaavaa fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2021 alkaen. Fysioterapeutti vastaa yhdessä sairaanhoitajien ja lähihoitajien kanssa asiakkaidemme toimintakyvyn arvioinnista ja kuntouttavan toiminnan toteutumisesta asiakkaiden kotona Villa Tauluhovissa ja Mainiokoti Kaunisharjussa.

Fysioterapeutin tehtäviin kuuluu mm. asiakastyö, asiakkaiden ja henkilökunnan ohjaus ja neuvonta, asiakkaiden toimintakyvyn ja apuvälineiden arviointi sekä kuntouksen toteutuksen kokonaisvaltainen tukeminen ja edistäminen asukkaiden kotona Villa Tauluhovissa ja Mainiokoti Kaunisharjussa.

Tämän tehtävän hoitamisessa vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen ja voimavara- ja kuntouttavaan toimintamalliin on ehdoton edellytys. Olet oleellinen osa moniammatillista osaajien joukkoa ja tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä halua ja kykyä työn kehittämiseen ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Katsomme eduksi vahvan halun työskennellä erilaisten asiakkaidemme parissa ja työkokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista fysioterapeutin tutkintoa. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.


Kutsumme Sinut innolla energiseen ammattitaitoiseen joukkoomme!
Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 27.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Yksikönjohtaja Irma Manninen (Mainiokoti Kaunisharju)

040-1897551, irma.manninen@mehilainen.fi

Yksikönjohtaja Terhi Kallio (Villa Tauluhovi)

044-5504074 (lomalla 18.24.10.2021), terhi.kallio@mehilainen.fi