Fysioterapeutti


Villa Marttilanharju
17.9.2021
kokoaikainen
Itsenäisyydentie 18, 38200 Sastamala

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä ikäihmisten parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Marttilanharjuun Sastamalaan

Mainiokoti Marttilanharju sijaitsee Sastamalan keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kotimme tarjoaa yksilöllistä, hyvää hoivaa ikääntyneille asukkaille, niin tehostetun asumispalvelun asukkaille kuin palveluasumisenkin asukkaille. Meidän moniammatilliseen joukkoomme sopii niin kokenut konkari kuin vasta työuran alkuvaiheessa oleva.

Olet koulutukseltasi fysioterapeutti ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asukkaillemme. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu myös asukkaan päivittäinen perushoito, joka sisältyy fysioterapeutin työnkuvaan meidän kodissamme. Toivomme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asukaslähtöistä ja aktiivista työotetta sekä aitoa kiinnostusta ikäihmisten kanssa tehtävää työtä kohtaan. Edellytämme sinulta hygieniapassia ja tartuntalain 48§ mukaisia rokotuksia. Työ on 2-vuorotyötä.

Mainiokotilaisena saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 29.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Justiina Sinisalo

040 186 6857

justiina.sinisalo@mainiokodit.fi