Fysioterapeutti


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
1.9.2021
kokoaikainen
Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 Helsinki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin, joko Ruoholahden tai Kannelmäen uudelle Mehiläisen ulkoistetulle terveyskeskukselle.

Työ alkaa loppukesästä 2021. Tämä työtarjous on ehdollinen sille, että Mehiläinen voittaa kilpailutuksen Helsingin kaupungin kanssa ja tulee valituksi palveluntuottajaksi.

Olet koulutukseltasi fysioterapeutti ja omaat suoravastaanottokoulutuksen. Toimit kuntoutuksen erityisasiantuntijana moniammatillisessa tiimissämme. Suurimmat asiakasryhmät ovat tuki -ja liikuntaelinpotilaat. Tiimissämme viihtyy henkilö, jolla on positiivinen ja kehittymismyönteinen asenne, hyvä paineensietokyky sekä keskeneräisyyden sietokykyä.

Helsingin Mehiläisen terveyskeskuksessa startataan moniammatillinen tiimityömalli. Toimit fysioterapian asiantuntijana osana tätä tiimiä. Moniammatilliseen tiimiin kuuluu hoitajat, lääkärit, fysioterapeutit ja psykiatriset sairaanhoitajat. Moniammatillinen tiimityömalli tulee muuttamaan kaikkien tapaa tehdä työtä, ja jokainen pääsee tekemään nimenomaan sitä työtä, johon hänellä on koulutus. Tiimityömallissa asiakkaan ongelman hoitaminen aloitetaan heti ja jokainen kohdataan yksilönä. Kielivaatimus suomi ja ruotsi, englanti katsotaan eduksi.

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.5.2021 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Joanna Robson, Hoitotyön johtaja
joanna.robson@mehilainen.fi

Talvikki Nyström, Johtava hoitaja

talvikki.nystom@mehilainen.fi