Fysioterapeutti


Mainiokoti Kanerva, Omakoti Siikalahti, Ykköskoti Jämäs
26.4.2021
kokoaikainen
Kurikkaniementie 11, 88900 Kuhmo

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Kanervaan, Kuhmoon.

Meillä Mainiokoti Kanervassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa lämminhenkisyys ja työn tekeminen suurella sydämellä huumoria unohtamatta.

Olet koulutukseltasi fysioterapeutti ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme. Toimit kuntoutuksen erityisasiantuntijana tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan kanssa. Suurimmat asiakasryhmät ovat tuki -ja liikuntaelinpotilaat. Tiimissämme viihtyy henkilö, jolla on positiivinen ja kehittymismyönteinen asenne, hyvä paineensietokyky sekä keskeneräisyyden sietokykyä. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.4.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiina Kilpeläinen

040 487 2581

tiina.kilpelainen@mainiokodit.fi