Fysioterapeutti


Mainiokoti Capella
18.1.2021
kokoaikainen
Capellan Puistotie 7 A, 00540 Helsinki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Olet koulutukseltasi fysioterapeutti ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme. Toimit kuntoutuksen erityisasiantuntijana tiiviissä yhteistyössä muun hoitohenkilökunnan kanssa ikääntyneiden hoivakodissa.

Tiimissämme viihtyy henkilö, jolla on positiivinen ja kehittymismyönteinen asenne, hyvä paineensietokyky sekä keskeneräisyyden sietokykyä. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. 

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja hyvinvointisaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.  

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 25.1.2021 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: Hanna Voutilainen, 040 358 4516 tai hanna.voutilainen@mehilainen.fi