Farmaseutti – töitä toiveidesi mukaan ympäri Suomen


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
12.5.2023
kokoaikainen
Helsinki, Pohjoinen Hesperiankatu

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Farmaseutti - töitä toiveidesi mukaan ympäri Suomen

Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden terveydenhuoltoa Suomessa? Etsimme nyt farmaseutteja, jotka haluavat tehdä merkityksellistä työtä ja olla osa Mehiläisen tiimiä. Tarjoamme joustavat työmahdollisuudet ympäri Suomen, joten voit valita keikkatyön tai vakituisen työn, kokoaikaisen tai osa-aikaisen työn, sekä loman pituuden omien tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Työskentelyalueesi määritellään asuinpaikkasi mukaan ja voit työskennellä yhdessä tai useammassa asiakasapteekissamme.

Sote-alan johtava toimija Mehiläinen toimii työantajanasi. Meillä jokainen työntekijä on arvokas. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja suuren konsernin työsuhde-edut. Työskentelemme maailman arvokkaimman asian, elämän, parissa, ja siksi lähestymme työtämme aina suurella kunnioituksella. Haluatko olla osa meidän ihmisten tekemisen meininkiä ja asennetta?

Tällä hetkellä haemme farmaseutteja ensisijaisesti työskentelemään apteekkeihin, mutta tulevaisuudessa työnkuvaan voi mahdollisesti sisältyä halutessasi myös esimerkiksi lääkehoitoon liittyvät tehtävät julkisessa terveydenhuollossa.

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro millainen työ sopii sinulle parhaiten. Liity mukaan Mehiläisen farmaseuttitiimiin ja tee merkityksellistä työtä paremman terveyden hyväksi!

Lisätietoja antaa perusterveydenhuollon lääkäri- ja farmasistirekrytoinnin aluepäällikkö Piia Partinen, puh. 040 729 5845