Farmaseutti apteekkiin Vantaalle


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
12.5.2023
kokoaikainen
Helsinki, Pohjoinen Hesperiankatu

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Farmaseutti apteekkiin Vantaalle

Haemme nyt farmaseuttia työskentelemään apteekkiin asiakkaallemme Vantaalle. Tarjoamme osa-aikaista työtä noin kolme päivää viikossa tai sinulle sopivan määrän. Aloitus sopimuksen mukaan kesän aikana jatkuen ainakin vuoden loppuun tai lyhyemmän jakson halutessasi. Halutessasi kartoitamme myös muita työmahdollisuuksia tämän kohteen oheen tai jatkoksi.

Sote-alan johtava toimija Mehiläinen toimii työantajanasi. Meillä jokainen työntekijä on arvokas. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja suuren konsernin työsuhde-edut. Työskentelemme maailman arvokkaimman asian, elämän, parissa, ja siksi lähestymme työtämme aina suurella kunnioituksella. Haluatko olla osa meidän ihmisten tekemisen meininkiä ja asennetta?

Tällä hetkellä haemme farmaseutteja ensisijaisesti työskentelemään apteekkeihin, mutta tulevaisuudessa työnkuvaan voi mahdollisesti sisältyä halutessasi myös esimerkiksi lääkehoitoon liittyvät tehtävät julkisessa terveydenhuollossa.

Liity mukaan Mehiläisen farmaseuttitiimiin ja tee merkityksellistä työtä paremman terveyden hyväksi!

Lisätietoja antaa perusterveydenhuollon lääkäri- ja farmasistirekrytoinnin aluepäällikkö Piia Partinen, puh. 040 729 5845