Asiakasneuvoja


Julkiset terveyspalvelut ja ulkoistukset
Julkiset terveyspalvelut ja ulkoistukset
1.1.2021
Yksityisen terveyspalvelualan TES, VR1
Harjukatu 48, 15100 Lahti

Haemme Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän perustamalle yhteisyritykselle Harjun terveydelle

ASIAKASNEUVOJIA (3 henkilöä)

Asiakasneuvojana työskentelet Harjun terveyden Lahden sote-keskuksen (Harjukatu 48) tiloissa ammattilaistemme tukena ohjaamassa ja neuvomassa asiakkaita oikeisiin palvelupisteisiin.

Olet yleensä ensimmäinen Harjun terveyden työntekijä, joka kohtaa asiakkaan esim. aulatiloissa. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja valmiudet kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ja eri ikäisiä asiakkaita. Olet iloinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja joustava asiakaspalvelija. Lisäksi asiakasneuvojalle on eduksi terveys- ja sosiaalipalveluiden perustuntemus (esim. lähihoitaja), mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Opastat asiakkaita myös Harjun terveyden digipalveluiden äärelle, joten sujuvat it-taidot ovat plussaa.

Työnkuvasi sisältää asiakkaiden kohtaamista ja heidän ohjaamistaan sote-keskuksen tiloissa oikeaan paikkaan. Teet yhteistyötä hoitajien, lääkäreiden ja muiden sote-ammattilaisten kanssa, mutta ennen kaikkea toimit joka päivä asiakkaidemme parhaaksi. Työn toteutuksessa huomioidaan turvalliset työjärjestelyt esim. koronavirusepidemia huomioiden.

Palkkaus TPTES (VR1) mukaisesti. Tehtävä on määräaikainen 1.1.-30.3.2021. Työn on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävää koskevat haastattelut järjestetään marras-joulukuussa 2020. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä 1.1.2021 alkaen.

Taustaa yhteisyrityksestä ja sen perustamisesta:

Mehiläinen ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä (PHHYKY) ovat perustaneet yhteisyrityksen Harjun terveys oy, jonka vastuulle siirtyy julkisen hankinnan myötä 1.1.2021 Lahden, Kärkölän ja Iitin sote-keskuspalvelut. Yhteisyrityksen vastuulle kuuluu julkiset perusterveydenhuollon palvelut kattaen perustason avoterveydenhuollon vastaanottopalvelut, suun terveydenhuollon palvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut, kuntoutuspalvelut sekä terveyssosiaalityön palvelut.

Yhteisyritys aloittaa toimintansa valmistautumalla siirtyvän palvelutuotannon haltuunottoon. Hankinnan kohteena olevat palvelut siirtyvät yhteisyrityksen vastuulle 1.1.2021. Hankinnan kohteena olevissa toiminnoissa työskentelevät henkilöt siirtyvät liikkeenluovutuksella yhteisyrityksen palvelukseen 1.1.2021. Yhteisyritykselle siirtyy yhteensä noin 425 työntekijää Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:ltä ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymältä.

Yhteisyrityksen toiminnassa siirrytään vuonna 2021 moniammatilliseen lääkärijohtoiseen tiimityömalliin.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta.


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Laura Vuorensola 050 3570342, laura.vuorensola@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.